Træt af at leve alene?

Alt er sjovere når man er to om det, og når man er to om tingene kan man samtidig deles om opgaverne. Det er ikke dig der skal stå for det hele og det kan være rart. Derudover kan det være motiverende at have en anden. Man vil gerne glæde den anden part. Man kan alene nøjes med de samme enkelte retter og lidt mad fra fryseren og ind i mikroovnen skader da ikke, men med en anden så vil man gerne imponere.

Derfor kan det at leve alene føles meget fladt. Du vil gerne ud og score, men du har ikke heldet med dig. Måske er det fordi du ikke ved hvad du skal sige, eller at du virker for desperat.

En vejledende retning

Hvad end det er, så kan du have brug for et scorekursus. Et scorekursus kan være med til at belyse hvad det er, du ikke selv kan se. Det kan give dig råd til hvordan du bedre tilgår en fremmed. Du får forslag til samtaleemner og måder hvorpå du kan lære den side af en person at kende.

Gennem et scorekursus kommer du til at udvikle dig selv. Du lærer nye sider af dig selv og får prøvet nogle grænser af. Nye døre åbnes og med de nye døre vil du være tættere på at finde din bedre halvdel.

Hvis det lyder som noget for dig, så klik her og kom et stykke tættere på din tosomhed. Få gjort op med at leve alene med savnet om en anden, og begynd at få lidt mere glæde i dit privatliv. Det vil motivere dig og det vil være sundt for dig, og det er ting du fortjener.