Sikkerhed til ryggen, når man sidder på ryggen af en hest

Ligesom til enhver anden sportsgren, er det vigtigt, at man passer på sig selv, når man rider. Det kræver blandt andet, at man har det helt rigtige udstyr på i tilfælde af, at uheldet skulle være ude og man kommer til skade. Uanset om man er begynder, springrytter eller andet, så har Komperdell sikkerhedsvest til lige præcis dit behov.

Komperdell – hvem er de?

I 1922 begyndte Komperdell at producere gangstave i Østrig og senere blev de den førende producent af skistave. I 2002 begyndte de at udvikle sikkerhedsudstyr til blandt andet et motorcykelfirma, men er i dag også kendt for deres kvalitetssikkerhedsveste til ryttere. Særligt for Komperdell, er, at alt produceres i Østrig samt at de tilbyder tre års reparationsservice.

Bedst i test – Komperdell sikkerhedsvest

I samarbejde med Magasinet Hest har udstyrs- og hesteekspert, Mira Palmer, lavet en test af Komperdells sikkerhedsvest. Testen er baseret på Mira Palmers anbefalinger, erfaringer og research. De fire udvalgte veste, der er blevet kåret som bedst i test for Magasinet Hest har hvert deres fokusområde, så der henvendes både til juniorer; dem med et budget, men som ikke vil gå på kompromis med sikkerhed; de, der ønsker det bedste af det bedste og dem, der er på udkig efter den overordnet set bedste sikkerhedsvest.

Symptomatisk for alle sikkerhedsveste er, at de bruges til at beskytte rytterens ryg og brystkasse i tilfælde af, at man falder af hesten. Dette er især henvendt til begyndere og springryttere, da de har stor risiko for at falde af, men man skal ikke glemme, at uheld sker uanset hvor erfaren man er eller hvilken gangart man besidder.