Hvilken Put And Take sø skal du vælge?

fiskesøer

I Danmark er der rigtig mange Put And Take søer. Det er meget let at finde en sø, hvor du kan dyrke dit fiskeri. Mange tror, at det et let at fiske i en Put And Take sø, men erfarer, at der skal det helt rigtige grej til for at få succes med dette fiskeri.

Hvor finder du en Put And Take sø?

Der er et stort udvalg af fiskesøer, hvor du kan dyrke din hobby. Står du og skal ud at fiske, så er det muligt hurtigt at få et overblik over alle danske Put And Take søer. Du kan med et interaktivt kort se alle søer i Danmark, men du kan også zoomer ned på kortet, så du kan se de søer, der er i dit lokalområde. På kortet kan du også få information om den enkelte sø, så du hurtigt kan finde vej. En god årstid for at fiske i Put And Take søerne er i september til oktober, hvor ørrederne har deres bedste hugperioder.

Grej til at fiske i en Put And Take sø

Det er en god ting at sætte sig ind i, hvilket grej der er godt til at fiske ørreder i Put And Take søerne, så du får større chancer for at få en fisk på krogen. En af de mest foretrukne agn er Powerbait, som fiskes på bunden. Man monterer en simpel gliderig, hvor man fisker 10-70 cm over bunden, som dog justeres alt efter vejrforholdene. De fleste vælger at fiske passivt med bundriggen, men du kan forøge dine chancer ved at flytte agnen lidt. Det gøres ved at rulle lidt ind hver gang, og lader agnen være i 10-15 minutter indtil den kommer ind til kanten.