Hold en skøn fest under Corona

Synes du også det kan være svært at finde ud af, hvordan du nemt og sikkert kan holde en skøn fest under Corona? Det er faktisk ikke så svært, som det måske lyder. Læs med her og bliv inspireret.

Pynt godt op

Vidste du, at det virkelig kan give en stemning af fest og farver, hvis du husker at pynte godt op inden festlighederne? Så behøver hverken maden eller antallet af gæster være særligt imponerende. Folk vil automatisk komme godt i stemning, hvis du husker at pynte op med for eksempel latex balloner, konfetti, glimmer og alt andet festligt. Med latex balloner kan du også nemt sætte en specifik stemning, da du kan få dem i mange farver. Så kan du for eksempel vælge sorte latex balloner for et sofistikeret look, eller blå eller lyserøde latex balloner til et babyshower, hvor kønnet kendes. Eller du kan vælge en masse latex balloner i forskellige farver til et barn, som fylder år. Mulighederne er uendelige med latex balloner, så det er bare at vælge sin favorit og begynde at dekorere lejligheden eller huset derudaf.

Husk sikkerheden

Dog skal festen jo stadig foregå under pandemien, som desværre også gør, at der skal tages nogle forholdsregler. Det vigtigste er selvfølgelig, at Sundhedsstyrelsens anbefalinger bliver overholdt, så du kan passe bedst muligt på dig selv og alle dine kære. Det ville simpelthen være så ærgerligt, hvis en af jer skulle være smittede, som så vil ende med at smitte alle andre i familien eller vennekredsen. Husk derfor at have sprit tilgængeligt over det hele, og husk at blive hjemme, hvis dig eller en i din omkreds føler sig sløj, da det jo potentielt kan være Corona. Hvis i dog blot husker dette, skal verdenssituationen ikke stoppe jer fra at holde en herrefed fest.