Gaver til manden, der har alt

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ofte er meget svært at finde frem til en god gave til manden. Han har tit alt det, som han skal bruge, og er der endelig et eller andet, han gerne vil have, så køber han det selv, før man får set sig om.

Derfor hviler der et stort ansvar på dig, når du skal finde en gave til ham. For når han ikke engang selv ved, hvad han kan bruge, så må du søge mod det kreative hjørne – det er heldigvis også let for dig, hvis han elsker at sysle med træ.

Giv ham en god tykkelseshøvl

Der er i dag rigtig mange mænd, der er begyndt at trække ud i deres værksteder for her at finde den ro, der til tider kan mangle i en travl hverdag. Og især træ er et materiale, som mange nyder at bearbejde. Det er smukt, og det er let at have med at gøre, og så har det også alverdens anvendelsesmuligheder i hjemmet.

Og netop derfor kan det være, at du bør tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med en gave i form af en tykkelseshøvl. Tykkelseshøvlen lader ham nemlig høvle sit træ ned til den tykkelse, han ønsker – uden en masse besvær.

Derfor er det praktisk med en brændeflækker

Det kan også være, at en brændeflækker vil være god for ham. For det første kan den have mange gode egenskaber til hans projekter, når han kaster sig ud i nogle større stykker af træ.

Men den er også praktisk, hvis I har for eksempel en brændeovn eller et bålsted i hjemmet. Her er der nemlig brug for træ i mindre stykker, så flammerne kan få godt fat.