Vælg en side

Hvis du skal sælge din bolig, bør du optimere den inden salget. Jo pænere dine gulve, vægge, skabe og hårde hvidevare er, jo mere værdi har det også. Det er ikke kun indvendig, det bør se godt og ordentligt ud. Din indkørsel, have, stakit, garage og fliser bør også se ordentligt ud. Det er altid det udendørs, der tager imod dine kommende købere.

Ordentlige billeder

Hvis du går med salgstanker, og du gerne vil have gjort det ordentligt, bør du også anvende en professionel boligfotograf, eller en ejendomsmægler, som har samarbejde med en fotograf. Det er en smule dyrere, men det sælger bedre end billeder der er taget med mobilen. En fotograf har også sans for detaljer som friske blomster, lækkert tæppe i sofaen, rene håndklæder på badeværelset og alle sengene i huset er pænt redet op.

Få hjælp til salget gennem ejendomsservice

Det kan være en ordentlig mundfuld, når man skal i gang med et hussalg. Et ejendomsservice firma kan muligvis være en løsning for dig. Her kan du få hjælp til mange praktiske ting som rengøring, oprydning, fliserens, malerarbejde og andet forefaldende arbejde. Du kan læse mere om ejendomsservice ved at klikke her. Hvis du ikke vil miste overblikket, kvaliteten af din bolig og stadig være en del af det, bør du overveje denne løsning.

Kvalitetsbolig er bedre end præsentabel bolig

Mange boliger der er til salg, har ikke haft professionel hjælp. Det kan desværre også nogle gange ses på boligens pris og kvalitet. Hvis en bolig har stået tom i længere tid, står den og forfalder. Dette er et trist syn for både naboerne og dem der er interesseret i huset. Hvis der er ejendomsmægler på, kan det gøre opgaven mere vanskelig for dem at få lukket et salg hvis ikke huset er holdt vedlige. Undgå et tomt hus i længere tid.