Få lækre pandekager fra morgenstunden af

amerikanske pandekager

Når corona har ladet os alle sammen forløse vores indre hjemmemenneske, åbner det op for nogle muligheder og sjove ideer, du ikke altid lige får gjort brug af.

Det kunne jo være den store glæde at vågne op til en lækker kaffe og kage helt fra morgenen af. Det er selvfølgelig pandekager, det handler om.

Og her giver det jo kun god mening, at det bliver amerikanske pandekager. Modsat vores danske version er disse nemlig ofte en del af et lækkert morgenmåltid i USA.

Vågn op til en god dag

Hvis du skal være så heldig at vågne op til amerikanske pandekager, skal du også være så heldig at have en særlig person, der gider stå at kokkere dem til dig.

Hvis først det spiller, så har du den bedste morgen i vente.

En morgen, hvor du vågner op til lugten af den søde dej, der steges sprød på panden.

Måske sover du meget tungt, så du vågner først, når de amerikanske pandekager lander i favnen på dig. Når kaffens duft insisterende trænger sig op i dine næsebor.

Når du endelig kan presse øjnene op og se, hvad der venter dig – så bliver det en god dag.

Mangler du en opskrift på amerikanske pandekager. Så klik på linket og start den bedste morgen i dit liv hver eneste dag – eller en gang i ugen.

Og så rigtig god kop kaffe

Hvad spiser man til amerikanske pandekager? Der selvfølgelig Nutella, sukker, marmelade måske endda noget sirup. Hvis du er rigtig heldig, finder du måske nogle æg, noget bacon og pølser.

Så er det ikke nok med at vågne op til duften af tykke og søde amerikanske pandekager. Du vågner også op til duften af bacon. Hvilken fryd.

Find opskriften på den fantastiske morgen, og kom i gang med det samme. I har fortjent det.