Vælg en side

På grund af de allestedsnærværende smartphones og sociale medier, så tager vi danskere i dag billeder som aldrig før. Dette er selvfølgelig dejligt, men der opstår et problem som følge heraf – nemlig hvor skal vi gøre af alle vores billeder. Du kan selvfølgelig vælge at gemme dine billeder online i skyen, men dette er dog ikke altid den billigste løsning. I stedet vil det være en bedre idé, at overføre dine fotos fra din Android til din pc; og så derefter overføre dem til en ekstern harddrive. Derfor kommer der her tre gode måder, at overføre dine fotos fra din Android til din computer. Se desuden denne YouTube Video: How to transfer Photos from Android to Computer for yderligere oplysninger.

USB metoden

En af de klokkeklare fordele ved Android er, at systemet gør det rigtigt nemt at overføre filer via USB. Det eneste du skal gøre er nemlig blot at downloade dine fotos til din computer via din telefons opladerkabel, der netop er et USB-kabel.

Google Drive metoden

Den anden metode til at få dine fotos væk fra telefonen er at anvende Google Drive, hvilket faktisk er utroligt enkelt. Langt de fleste Android smartphones kommer nemlig med Google Drive som standardapp, og vil oftest helt automatisk uploade dine fotos til skyen; og til forskel fra de fleste andre Cloud-tjenester, så er Google Drive oven i købet gratis.

MicroSD-kort metoden

Android vinder over iOS ved at give dig mulighed for at udvide din telefons indbyggede hukommelse via et MicroSD-kort. Hvis du vælger et tilstrækkeligt stort MicroSD-kort, så kan du nu ganske enkelt gemme dine fotos på selve kortet – og gem din telefons egentlige hukommelse til dine apps. Dog skal du huske at overføre indholdet fra dit MicroSd-kort til din computer med jævne mellemrum.